maanantai 28. maaliskuuta 2011

Rujo kasvaa...

Aika kuluu ja Rujo siis täyttää jo keskiviikkona 12 viikkoa. Madotettu poika on viime keskiviikkona ja torstaiksi saimme ajan ekaan rokotukseen! Hui! :) Tänään otin myös painon ja vaaka näytti 16,4 kg, mikä tarkoittaa, että painoa on tullut nyt 6 päivässä 1,6 kg. Eilen otin myös korkeuden ja se näytti noin 45cm. Toivottavasti muistutetaan isompana enemmän Bullmastiffia, kuin Tanskandoggia! ;D Hevosiin tutustuttiin taas eilen sekä tallielämään, vietimme tallilla aikaa yhteensä 5 tuntia. Rujo oli kuin syntynyt sinne... Se käyttäytyi kuin olisi aina siellä ollut. Touhua riitti, tutkimista oli ja kakka sekä kavion palat maistuivat hyvälle! ;) Tänään on ollut touhupäivä ja Rujo oli mukana minulla töissä sekä kävi vanhemmilla leikkimässä Donnan kanssa. Töissä pieni mies kerkesi mm. tekemään johto- sekä paperihommia, syömään tekokasvista lehtiä, jne. Keskittyminen meni minulla töiden sijaan Rujoon, paitsi aina kun löytyi off-nappi! :D Ainiin ja luoksetulo on vahvistunut hienosti sekä opimme menemään käskystä maahan (nakki & juusto on Rujosta huippu hyvää!!)...

Bella sai hermolomaa viikonlopun ja se pääsi vanhempieni kanssa mökille. :) Näin pääsin myös keskittymään enemmän Rujon kanssa pieniin juttuihin ja myös Rujon täytyi totutella ollemaan ilman koirakaveria! Kaksi kärpästä yhdellä iskulla... Bella oli todella tyytyväisenä kuulman nauttinut rauhasta, ulkoilusta ja hyvästä ruuasta viikonlopun! Sen voin kyllä uskoa, vaikka se kyllä viihtyy aika hyvin jo Rujon seurassa. :)

Vallulla kävi Timo eilen hieromassa ja vei meidän satulan mennessään. :D Oli siis erittäin hyvä palvelu, Timo oli menossa Joensuuhun ja tarjoutui samalla viemään satulan levitettäväksi taas. Jos vaan ei ole Joensuussa ruuhkaa, niin tuo tullessaan sen keskiviikkona takaisin... pidän peukut ja varpaat ristissä, että onnistuu, sillä sunnuntaina oli seurakoulut ja haluaisin todella hiukan istua siellä hevosen selässä ennen niitä! :)

Rujo KoiraNet:issä  
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI18884%2F11&R=157
Mukavaa viikkoa kaikille kavereille! :)

Terveisin,
Bella, Rujo & Vallu





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti