tiistai 22. maaliskuuta 2011

Muutto omaan kotiin takaisin...

Kaksi viikkoa kului nopeasti... Tänään muutettiin takaisin omaan kotiin Bellan & Rujon kanssa. Ei muuten ollut ihan nopea juttu... Pakkasin koirien ruuat (oli myös pakasteita), lelut, hihnat / pannat, ison häkin, pedit ja siihen päälle vielä omat vaatteet (myös talli- ja ulkoiluvaatteet!)... Autoon ei olisi meidän (minä, Bella & Rujo) ja tavaroiden lisäksi mahtunut yhtään matkustajaa! :D Ei kiitos aivan hetkeen taas tavaroiden raahaamista...

Rujo kasvaa hyvää vautia ja tänä aamuna käytin taas herraa puntarissa. Puntari näytti 14,8 kg eli tasan viikkoon on tullut lisää painoa 2,6 kg. :) Kohta se on jo iso mies! Järkeäkin on mielestäni ihan pikkirillisen tullut lisää... tai sitten ei! :D Herra on kyllä tosi hyvin oppinut tekemään tarpeensa ulos. Suurin osa tarpeista päivässä tehdään jo ulos ja muutamat pissat ainoastaan sanomalehdelle. Rujo osaa itse kertoa (ellei ole villissä olotilassa), kun on tarve mennä ulos! Olen kyllä himuisen ylpeä pienestä miehestä... :) Tänään myös katselin valokuvia ja huomasin, että ollaan komistuttu hirmuisesti ja jopa ihastelin Rujon komiaa ulkonäköä, ei paha ei! Rujo täyttää huomenna 11viikkoa ja tänään madotellaan ja ensi viikon loppupuolelle pitää varata ekaan (tavallaan toiseen) rokotukseen aika.







Bellalla on myös kasvanut karva... :) Se on sellainen lammas kohta, että hankaloittaa elämää. Joten Bella sai ajan trimmaukseen (kotikoira-look!) torstaille ja pohdin lämpimien säiden kunniaksi jo aika lyhyttä karvaa. Saadaan taas sportti-turkki ja vanhan neidin mieli pirteäksi... se on jännä, kuinka turkin pituus vaikuttaa sen mielialoihin! ;) Bella muuten tuntuu nyt Rujoon verrattuna tosi kevyeltä... Agilitya yritetään päästä harjoittamaan seuraavan kerran sunnuntaina, kun ei millään satu Sussun kanssa aikaisemmin aikataulut yhteen.





Vallun on saanut oman satulansa takaisin ja saadaan lähettää pian uudestaan se Joensuuhun, sillä 3 cm ei riittänyt! Hieman on vieläkin ahdas lavoista ja pohdittiin tallilla, että noin 1,5 - 2 cm vielä voisi saada lisää leveyttä, että olisi passeli. Hiukan on Vallulla jumissa paikat, liekkö yksin satula vai satula sekä vastataivutukset! :) Onneksi Timo tulee tulevana viikonloppuna taas hieromaan vanhan herran, tekee varmasti hyvää sen selälle... Huhtikuun eka viikonloppuna olisi seurakoulut ja kai se olisi käytävä Vallun kanssa koulukiemuroita vääntämässä. :) A-merkinkouluohjemaan ollaan tutustuttu ja se varmaan mennään. Tavoitehan on ainoastaan hyväksytty suoritus ja rivakammat liikkeet, mitä viimeksi! :D Seuraesteitä odotellessa... toivon todella, että ne on sitten ulkokentällä. Sillä maneesissa tuntuu, että meiltä loppuu tilakesken! ;)   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti