tiistai 1. maaliskuuta 2011

Arkea eläintarhassa...

Rujo on todella hyvin kotiutunut. Siinä on sellainen The Äijä, että se ei kyllä pelkää mitään... Eilen hän kävi jopa suihkussa omasta tahdostaan Ilkan kanssa. :D Kävimme harjoittelemassa autoilua viikonloppuna ja haimme laumaamme lainajäsenen muutamaksi viikoksi. Sera on aikuinen narttu Bullmastiffi ja asustaa oikeasti ystäväni Siirin luona Jyväskylässä. Bella ja Sera ovat tehneet oman leirin, johon ei heidän mielestä kuulu pieniä riiviöitä! :D Bella on edelleen ollut hiukan omissa oloissaan ja Rujo käy välillä tahallaan ärsyttämässä sitä / ottamassa kyytiä, mutta Bella saa oman laatu aikansa lenkeillä / ulkoiluilla, johon Rujo ei pääse. :)

                                              Ulkonäkö hämää "pieni & viaton"... ;)

Eilen oli ensimmäinen kunnon tahtojen taistelu minä vs Rujo, matsi käytiin kynsien leikkaamisesta (olin kyllä odotellut, että äijä väsähtää). Viime perjantaina kynsien leikkaamisessa ei ollut siis mitään ongelmaa ja eilen hän päätti, että minun jalkoihini et koske. Ja minä päätin, että kaikki kahdeksantoista kynttä leikataan ja asiasta ei edes neuvotella. Lopputulos: minä voitin ja Rujolle tuli ensin mökötys / suuttumus ja sitten uni. Eilisen jälkeen päätin, että niitä todentotta pentele leikataan kaksi kertaa viikossa! :) On se riiviö ja hirmuisen itsepäinen, mutta kuitenkin niin <3 .

                                           Bella nauttii omasta rauhastaan sängyn alla...

Eilen kävin irtautumassa eläintarhasta tallilla. Oli upea ilma; kaunis auringonpaiste, pieni pakkanen & kirkas taivas, olisiko voinut muuta toivoa? Vallun kanssa kävimme rauhallisen käyntimaaston nauttien säästä, minä huokaillen onnesta ja Vallu tyytyväisyydestä pöristen. Varsinkin tällaisina päivinä sitä unelmoi niin paljon omasta tallista sekä elantonsa hankkimisesta työskentelemällä karvaisten otusten kanssa. :) Se on unelma, jonka haluaisin joskus toteuttaa... Lotto on joka lauantai vetämässä! ;)

                                           Bullburg's Jotunheim

Eilen kävin myös hieman tuhlaamassa Mustissa & Mirrissä, jotta saisin kohdistettua pienen miehen virran sallittuihin asioihin, ostin alennuksesta "miellyttävän äänisiä" uusia leluja sekä kunnon luita / kuivattua vatsalaukkua jokaiselle laumaan jäsenelle sekä NEU:ta lisää. Loppuilta olikin sitten rauhallinen, kun jokainen koira oli tyytyväinen.

2 kommenttia:

  1. Heippa

    Löysin linkin teidän blogiin minnan sivuilta.
    Kylläp Rujo on kasvanut. Kaikkea hyvää teille uuden pentusen kanssa. :)

    -Emilia-

    VastaaPoista
  2. Kiitos Emilia :) Kiva kun saatiin yksi uusi lukija. :)

    VastaaPoista