tiistai 22. helmikuuta 2011

Pitkä odotus palkitaan huomenna...

Huomenna palkitaan pitkä odotus perheessämme. Pennut täyttävät huomenna 7 viikkoa ja ensimmäisten joukossa Rujo pääsee myös muuttamaan uuteen kotiinsa. Pennuilla oli tänään toinen eläinlääkärin tarkastus ja kaikki todettiin terveiksi sekä kaikilta uroksilta oli miehiset vehkeetkin jo laskeutuneet. :) Rujo sai tänään myös ensimmäisen rokotuksenkin, joten me voimme ihan luottavaisin mielin jo tulevina viikkoina tutustua uusiin kavereihin ja ulkoilla julkisilla paikoilla, jos vaan säät sen sallivat. :) Viimeiset tarvikkeet ja ruuat Rujoa varten on hommattu, että ei muuta kun tervetuloa Rujo meidän uudeksi perheen jäseneksi! <3


Tulevana viikonloppuna odotamme myös hoitoon ystäväni bullmastiffia Seraa. Sera vierailee meillä viikon ajan, kun emäntänsä lähtee nauttimaan etelän lämmöstä. Eli perheessä ei siis käy ajanvietto tylsäksi tulevien viikkojen aikana. Bella voi hieman olla ihmeessään pienestä tulokkaasta, mielenkiinnolla odotan sen suhtautumista. Tulevavaksi viikonlopuksi on myös luvattu vähemmän pakkasia ja todella toivon, että pääsemme Bellan kanssa Sussun johdolla treenaamisen makuun pikkuhiljaa. :) Sitä ollaan todella odotettu, kun siihen on taas mahdollisuus ja mitä parhainta oman aikataulun mukaan.


Vallulla kävi viime perjantaina hieroja ja äijällä oli muutenkin pitkästä aikaa hiukan rennompi viikko pakkasten vuoksi (ja ehkä hiukan myös laiskotuksen). Ei liikuttu kun neljänä päivänä viime viikolla. Olen pyrkinyt säännöllisesti hierotuttamaan Vallun, jotta pysyn hyvin kartalla satulamme tilanteesta sekä lihaksiemme oikeanlaisesta kehittämisestä. Meillä on säännöllisesti (kolmisen vuotta) käynyt hieromassa jo Mikkelin ajoista tuttu Timo Qvick. Timo tuntee jo hyvin hevosen ja kuulenkin aina heti kritiikin muutoksista, niin positiivisen kuin negatiivisenkin. Viime perjantaina oli hyvin positiivinen lausunto pitkästä aikaa; lihasta tullut runsaasti lisää ja ns."positiivista kireyttä" löytyi oikeista paikoista eli asioita ollaan sen mukaan juurikin oikein tehty tai siis kaiken jären mukaan hevonen on liikkunut / liikutettu oikein... Olen aika tarkka hevoseni hyvinvoinnista, niin kuin muidenkin eläimieni. :) Uskon todella, että kaikki tämä ylimääräinen panostus eläimiini tuo lisää elinvuosia ja parantaa niiden hyvinvointia! Tästä saan usein hieman kettuilua tutuilta. :)


Laittelen lisää kuulumisiamme taas, kun uusi tulokkaamme on kotiutunut ja uusia kuulumisia ilmaantunut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti