maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää Ystävänpäivää :)

Viikonloppu meni hyisessä ja kauniissa talvisäässä. Bella mökkeili viikonlopun Donnan seurana & Vallun kanssa kävimme terapiamaaston lauantaina kauniissa pakkassäässä pellolla. Ei tullut laisinkaan kylmä, vaikka niin kuvittelin, kun jätkällä oli niin paljon virtaa, että sain tehdä kovasti töitä, jotta sain pidettyä hanskassa meidän vauhdin. :)

Mökillä oli joutunut koiria vahtimaan pihalla erittäin tarkkaan, sillä susi / sudet olivat pyörineet koko viikonlopun mökin lähettyvillä. Perjantai iltana ne olivat jopa houkutelleet koiria ääntelemällä. Lopputalven täytyy siis olla niiden suhteen valppaana, kun mökillä viettää aikaa. Tämäkin talvi on ollut susien kannalta varmasti rankka, niin suuren lumen määrän, kuin pakkastenkin suhteen. Ne ovat nälkäsinä taas kiusaamassa mökkiläisten / asukkaiden koiria pihoilla. :(

  
Saimme myös Bellan kanssa kuulla hyviä uutisia agilityyn liittyen. Talvitauko on siis hieman venynyt erinäisistä syistä. Mutta loppukuusta pakkasista riippuen päästään taas agilityä treenaamaan säännöllisesti yhdessä Sussun, Anon & Juicen kanssa. Huippua! :)

Tänään olisi aika koirien madotuksen ja innolla valmistaudumme näin myös Rujon tuloon, sillä siihen on siis enää reilu viikko aikaa, kun lähdemme hakemaan Rujoa & Rujon siskoa Hilloa tänne Savonlinnan suuntaan! :) Tänään kuulin myös hieman Rujon kuulumisia; riiviö joko nukkuu, syö tai käyttää hampaitansa ahkeraa (kengät, vehot, sisarukset, jne. kelpaavt hyvin hampaiden testailuun) <3 Nyt lähden valmistautumaan koulutunnille Vallun kanssa... Eli suuntana talli! :)


Hyvää Ystävänpäivää kaikille Bellan, Rujon & Vallun ystäville, kavereille & tuttaville! <3



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti